homekantorenjongereninteressante weetjesdocumentendownloadcontact
<b>PARTICULIEREN</b>
> Auto
> Brand
> Hospitalisatie
> Hypothecaire leningen
> Sparen
> Familial
> Reisbijstand
> Overlijdensverzekering
> Fiscaal Sparen
<b>ZELFSTANDIGEN</b>
> auto
> brand
> Groepsverzekering
> Vervangingsinkomen
> Pensioen
<b> Partners</b>
<b>ACTIES</b>
Tijdelijke actie
kunst in de spotlight
Verzekeringen

De kracht van Zakenkantoor Van Geertsom steunt op de ideale verhouding tussen ervaring en dynamisme. Op het vlak van verzekeren heeft ons kantoor reeds meer dan 35 jaar ervaring en zijn wij uitgegroeid tot een sterk team van bekwame medewerkers !!!

Dankzij onze goede verzekeringsproducten en de degelijke kennis van onze specialisten kan u er steeds van overtuigd zijn dat u goed bent verzekerd.

Bovendien hebben wij met P & V Verzekeringen een sterke groep achter ons staan !
 
Sparen en beleggen

Veel geld staat nog steeds geparkeerd op de klassieke spaarrekening. Wie durft vergelijken zal zien dat er veel betere producten op de markt verkrijgbaar zijn. Vaak is onwetendheid, laksheid, schrik,.... één van die redenen waardoor er nog zoveel geld op de klassieke spaarrekening staat geparkeerd.

Wij geven u graag vrijblijvend advies welke voor u de oplossing kan zijn tot een betere investering van uw geld. Bij ons kan u terecht voor bijna alle spaarformules.
Hypothecaire lening

Bij het onderschrijven van een hypothecaire lening gaan mensen vaak enkel en alleen bij hun vertrouwde bank luisteren. Later stelt men dan vaak vast dat men niet altijd de beste voorwaarden van de markt heeft gekregen.

Durven vergelijken is dus noodzakelijk. Wij maken gratis en vrijblijvend een offerte voor uw aankoop-, bouw-, en/of, verbouwplannen.


Belastingsservice

Jaarlijks proberen wij uw belastingsbrief zo voordelig mogelijk in te vullen. Samen met de berekening bekijken we welke de eventuele extra besparingen voor u kunnen zijn, zoals een fiscaal contract pensioensparen, bouwsparen ...


VERZEKERINGEN
PARTICULIEREN
> Auto
> Brand
> Hospitalisatie
> Hypothecaire leningen
> Sparen
> Familiale verzekering
> Reisbijstand
> Overlijdensverzekering
> Fiscaal sparen
ZELFSTANDIGEN - KMO
> Auto
> Brand
> Groepsverzekering
> Vervangingsinkomen
> Pensioen

ACTIES
ART @ THE OFFICE
HOME
KANTOREN
ONZE DIENSTEN
JONGEREN
INTERESSANTE WEETJES
DOCUMENTENDOWNLOAD
CONTACT
Mercatorstraat 102 - B-9100 Sint-Niklaas - Tel 03 400 73 41 - Fax 03 400 73 42 - luc.van_geertsom@pv.be - Bas.VanGeertsom@pv.be